Qui sóc

La imatge és una evolució constant, igual que la teva vida

Hey!

Estic encantada que estiguis aquí, per què significa que hi ha alguna cosa que ha despertat la teva curiositat, i m’encanten les persones amb ganes de descobrir coses noves.

Et preguntaràs com he arribat aquí… doncs si et sóc sincera, no ha sigut fàcil, ni premeditat, ni ràpid.

Mai havia prestat atenció a la meva imatge, però quan et dic mai és mai.

Sempre vestia amb texans, bambes, camiseta de cotó, cua i al carrer. I la veritat, mai em va importar massa.

Però amb el temps, m’he adonat que tampoc em mirava al mirall, casi mai ho feia, només per veure que no anava fent el ridícul, però per a poc més. A més no em sentia còmoda veient el meu reflex, així que quant menys mirar, millor.

Recordo també que moltes persones em deien, i cito textualment, ‘Amb lo maca que ets, i el poc que ho sembles!’, i els mirava amb cara estranyada… realment no entenia què m’estaven dient.

Passats així molts anys, al 2011 vaig descobrir el món de l’Assessoria d’Imatge, als 30 anys! Imaginat… i vaig estudiar com si no hi hagués un demà. Fins que em vaig titular oficialment a l’escola de l’Andrea Vilallonga a Barcelona amb el Màster d’assessoria d’imatge personal i corporativa i Personal Shopper.

I mentre anava aprenent, ho aplicava poc a poc a mi mateixa.

I em vaig conèixer.

No només al meu jo físic, sinó també els meus gustos personals, vaig identificar com em sentia, vaig descobrir la meva essència natural, allò que em fa única.

I poc a poc el meu reflex al mirall va deixar de molestar-me.

I un dia, sense res d’especial,… em vaig agradar!

I creu-me quan et dic, que no hi ha millor sensació que aquesta.

Veure’t, reconèixer-te, trobar al mirall a algú que realment transmet els teus valors sense parlar, acceptar-te, valorar-te, sentir-te segura, creure en tu mateixa, mirar-te amb respecte,… bàsicament, estimar-te.

I tot aquest remolí d’emocions, coneixements i experiències m’han portat fins avui.

Vaig crear ‘Look & Txell’, i estic molt orgullosa de fins on he arribat. I molt emocionada per veure fins on puc arribar.

De fet, segueixo en continu aprenentatge per trobar les millors eines per a tu, el 2019 vaig ampliar els meus estudis afegint el Coaching i la Intel·ligència Emocional a l’Assessoria d’Imatge.

Aquesta és la meva missió:

 • Acompanyar-te per a que transformis la mirada de tu mateixa
 • Et sentis a gust amb la teva imatge
 • Trobis el teu estil únic des de la teva essència, valors i autenticitat

No hi ha cap diferencia entre tu i jo…

Si jo he pogut fer-ho, tu també

Una vida plena de seguretat, confiança i autoestima personal és totalment possible.

També ho vull aconseguir!

El canvi comença en tu, en el teu interior

Connecta amb tu mateixa

Vols saber més de mi?

 • Capricorn
  Vaig néixer un 2 de gener al mati a Girona.
 • Meri, Txell o Meritxell
  A casa sempre m’han dit Txell, però quan era petita no m’agradava per què sonava massa fort. Així que fora de casa, sempre volia que em diguessin ‘Meri’.
  Quan vaig començar a conèixer-me, a mirar-me al mirall i a crear la meva imatge em vaig decantar cap a ‘Txell’, Meri em sonava massa infantil.
  Al cap d’uns anys, vaig descobrir i investigar la part més psicològica de la imatge amb eines com el Coaching, Intel·ligència emocional, Mindfulness,… i ho vaig integrar tot amb l’assessoria d’imatge tradicional. Durant aquest procès el meu nom complert va començar a agafar força. I avui finalment em presento com ‘Meritxell’.M’agrada explicar l’evolució del meu nom, perquè és un reflex real de la importància de conèixer qui ets i de reconèixer-te amb la teva pròpia imatge externa, i això també inclou el teu nom.
 • La meva essència natural
  Em va costar adonar de quina era la meva essència natural. No és una tasca senzilla ni ràpida, requereix de certa concentració i tranquil·litat.
  Però finalment, vaig trobar les tres qualitats que em representen al 100%.
  Lleialtat – em costa considerar a algú amic o amiga meva. Però en el moment que em sento amiga teva, és per sempre.
  Autenticitat – Realment, el que veus o llegeixes, és el que sóc. No hi ha artificis, no hi ha mentida, sóc incapaç de dir i fer coses en les que no crec, i si alguna vegada ho intento o em veig obligada, se’m nota molt.
  Humor – tant particular que a vegades acabo rient sola… crec que per què és molt irònic. A més m’agrada bastant prendre el pèl, així que al final no es sap si el que dic és veritat o és broma… m’encanta!
 • Informàtica
  Vaig estudiar la carrera d’informàtica en el seu moment i n’he treballat durant molts anys.
  Com veus, mai és tard per a reinventar-se.
 • Toni, el meu pilar emocional
  T’he explicat la meva experiència vital, la meva historia, la creació de ‘Look & Txell’ i estic molt orgullosa de tot això.
  Però res, absolutament res, de tot això seria possible si no tingués al meu costat el suport i l’amor incondicional del meu marit.
  Gràcies.

Encara en vull més!

Què diuen de mi?

 • “Els tallers m'han donat seguretat en mi mateixa i m'han servit per afiançar més el meu estil i personalitat”

  Carol S.

 • “Una experiència divertida i enriquidora. Tallers molt ben dirigits per aprendre a potenciar el nostre cos amb conceptes fins ara desconeguts! L'ambient en grup és molt distès i agradable. Molt recomanable!”

  Helena T.

 • “Estic molt contenta des de que la Txell em va assessorar sobre com ajustar el meu aspecte a la roba que em queda millor. M'ha ajudat també a fer neteja d'armari i a aprofitar allò que em queda bé i pensar millor el que compro nou. Gràcies Txell!”

  Margarida C.

 • “És una activitat amena i divertida que permet aprendre coses que pots aplicar fàcilment en el teu dia a dia amb resultats visibles”

  Montserrat T.

 • “És fantàstic guanyar aquesta seguretat i confiança sobre què emprovar-me i comprar, amb la Txell he après a identificar què em pot quedar bé i què no, i així també trio millor cada dia què em poso de l’armari. Així és més divertit anar a comprar roba, provar coses noves, lluir segur coses que fins ara no m’hauria posat. Gràcies Txell!!!”

  Ignasi P.

 • “Vam passar una tarda molt agradable i divertida mentre apreníem com treure el màxim partit de la nostre imatge. Sense dubte la Txell és una gran professional que sap transmetre amb entusiasme els seus coneixements a través de consells pràctics i una bona dosi d'humor. 100% recomanable!”

  Noemí B.

 • “Gràcies a l'assessoria d'imatge he après senzilles tècniques i trucs que aplico en el meu dia a dia. Ara sé amb seguretat quina roba i quin look triar i m'estalvio despeses en peces de roba, pentinats i complements que després no em poso”

  Carol S.

 • “Després de participar en els entretinguts tallers Look&Txell, he descobert que no totes les idees que tenia del meu cos eren certes, i he après que, triar la roba adient per la meva silueta i els colors idonis és una tasca relativament fàcil. Gràcies als consells de la Txell, ara conec millor la simetria de cada part del meu cos i del meu rostre, i això em permet potenciar la meva imatge.”

  Lorena C.

 • “Una assessora excel·lent. El cert és que, després de l'assessoria d'imatge, sempre que vas a mirar o comprar alguna cosa, recordes tots els ítems clau que t'ha dit. Un tracte humà molt proper que et fa sentir a gust.”

  Carme G.

 • “Una experiència genial! Aprendre i conèixer quins colors de roba ens queden millor a la nostra cara i ulls, quin tipus de roba podem utilitzar per afavorir la nostra silueta i quins retocs podem aplicar a la nostre cara per fer de les nostres asimetries els millors punts forts, i tot això de la mà d'una gran professional! molt divertit i amb ganes de més! Molt recomanable!”

  Anna P.

 • “Em faltava temps i mai havia acabat de trobar el meu estil, sempre em fixava en els models de roba que m'agradaven però al provar-m'ho mai m'agradava. Ara que he conegut a la Txell, he canviat cap a millor. Ella m'ha conegut i s'ha adaptat als meus gustos per poder orientar-me amb els models de roba que millor s'adapten a les meves corbes. Estic encantada!”

  Ainhoa M.

 • “Molt contenta d'haver fet els tallers de Look & Txell per aprendre que l'opció correcta no és amagar el teu cos sota la roba si hi ha alguna cosa que no t'agrada, sinó saber què et farà veure't i sentir-te millor en funció de la teva silueta, les teves faccions i els colors.”

  Rosa Mari V.

 • “La Txell és una gran professional que ha aconseguit que la meva imatge transmeti els valors de la meva empresa, allò que realment vull fer arribar amb el meu producte. Gràcies a les seves recomanacions he aconseguit arribar millor als meus clients i, que amb la meva primera impressió, sentin que represento a una gran marca.”

  Maria P.

 • “Un dia fantàstic! Aprenent coses de mi mateixa amb molt bona companyia i amb una assessora d'imatge excel·lent!! Tinc moltes ganes de fer-ne més!”

  Carme E.

 • “A mi realment em va ajudar a crear un fons d'armari i a poder combinar les peces que tenia oblidades i a donar-los ús. Era molt frustrant obrir l'armari i veure'l tot d'un sol color, en el meu cas el negre. Gràcies a la Txell, li vam donar un toc de color i ara ja no em vesteixo sempre igual!”

  Trini B.

 • “Uns tallers molt interessants i alhora divertits, que t'ensenyen des de petits detalls per millorar la teva imatge fins a una renovació del teu armari. Molt recomanable per passar una estona diferent amb les amigues”

  Cristina S.


  Segueix-me