Política de privacitat

Soc Meritxell Ceballos, autora i propietària d’aquest site www.lookandtxell.com, que compleix amb la normativa de vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques en quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Pots contactar amb mi en tot moment escrivint a info@lookandtxell.com

Et confirmo que no necessites facilitar cap tipus de dada de caràcter personal per navegar per aquest web.

Si contactes amb mi mitjançant una de les vies possibles (email, telèfon, formulari de contacte o subscripció a la newsletter), el teu nom i email s’incorporaran a una llista de correu, de la qual sóc responsable tant de la seva gestió com del seu tractament, emprant totes les mesures de seguretat requerides per garantir la seguretat d’aquestes dades.

Les dades (nom i email i/o telèfon) oferts pels usuaris només es faran servir per a la destinació que van ser facilitades, és a dir, per respondre a l’email que m’hagis enviat o per a l’enviament de la Newsletter (segons el cas).

Les dades es guarden utilitzant la plataforma Mailchimp (The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp) amb domicili a 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA, proporciona els serveis per a campanyes de màrqueting. Política de privacitat i demès aspectes legals de Mailchimp al següent enllaç: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Per donar-te de baixa de la llista de correu, escriu-me un e-mail a info@lookandtxell.com amb l’assumpte “Baixa dades” i eliminaré les teves dades en el termini de 8 hores. O bé a través de l’enllaç dedicat per això qualsevol correu que rebis des de la meva Newsletter.

Les dades que m’has facilitat mai i sota cap concepte les cediré a un tercer.

L’accés a aquest web pot implicar la utilització de cookies, que com saps és informació que s’emmagatzema en el teu navegador per facilitar la navegació. Et deixo l’enllaç perquè puguis consultar la política de cookies d’aquest site.

Si tens qualsevol dubte al respecte del tractament de les teves dades i de la seva privacitat, si us plau, escriu-me.

Data de la última actualització: 07 de març de 2024