Recursos per a tu

Les eines per transformar la forma de mirar-te, sentir-te còmoda amb la teva imatge i descobrir el teu estil des de la teva essència

Descobreix com és la teva essència i el teu estil per identificar-te amb la teva imatge

Com et parles quan et mires al mirall?

Ets amable amb tu mateixa o per al contrari, et jutges sense pietat?

Comença a transformar la forma de parlar-te amb el Ritual ‘Sóc’ que he dissenyat especialment per a tu.

És la teva nova rutina diària que t’ocuparà menys de 30 segons i t’ajudarà a creure en tu des del primer moment.

¡Descarrega’t les instruccions del “Ritual Sóc” i comença a sentir-te a gust amb tu mateixa!

Ho vull gratis


Coneix la teva silueta
i allibera’t dels teus complexos

Això és el que aconseguiràs amb el meu ebook “Accepta el teu cos”.

Una guia amb exercicis pràctics i senzills per a descobrir quina és la teva Autoimatge i com s’ha creat en tu a partir de les teves creences personals. I conèixer quina és la teva silueta, com proporcionar-la i estilitzar-la al màxim.

Vull el meu Ebook “Accepta el teu cos”


Somriu davant el teu armari cada dia i deixa de preguntar-te “Què em poso avui?”

Amb el meu ebook «Fes les paus amb el teu armari».

Una guia amb exercicis senzills que et servirà de pauta per aconseguir que el teu armari reflecteixi la teva essència i es converteixi en l’armari que desitges des de fa molt temps.

Vull el meu ebook “Fes les paus amb el teu armari”


Coneix la teva colorimetria i

descobreix què diuen els colors sobre tu

Amb el meu ebook “Colors i Emocions”.

Una guia que t’ajudarà a trobar els colors més favorables per al teu rostre i a més t’ajudarà a descobrir com utilitzar els colors en el teu dia a dia.

Vull el meu ebook “Colors i Emocions”


Aprofita el teu armari al màxim
i guanya temps per a tu

Amb el meu planificador “Menú de Looks Setmanal”.

Una guia amb exercicis senzills per a organitzar tots els teus looks de la setmana en només 30 minuts, utilitzant tota la roba del teu armari i detectant què falta en ell, per a poder fer compres conscients en lloc de malgastar diners en peces que després no utilitzes.

Vull el meu “Menú de Looks Setmanal”


Diuen que el coneixement no ocupa lloc i no puc estar més d’acord.

Per això al meu blog trobaràs lectures i vídeos amb tot el que sempre has volgut saber sobre:

IMATGE PERSONAL, ESSÈNCIA, AUTOESTIMA, ESTIL, CANVIS DE LOOK A TV, FONS D’ARMARI,…

Vull anar al blog


Vols més?

Descobreix tots els meus serveis aquí:

Si vull més!

Recorda que tens una sessió gratuïta de 30′ per parlar amb mi i trobar allò que necessites.

Què diuen sobre mi?

 • “Els tallers m'han donat seguretat en mi mateixa i m'han servit per afiançar més el meu estil i personalitat”

  Carol S.

 • “Una experiència divertida i enriquidora. Tallers molt ben dirigits per aprendre a potenciar el nostre cos amb conceptes fins ara desconeguts! L'ambient en grup és molt distès i agradable. Molt recomanable!”

  Helena T.

 • “Estic molt contenta des de que la Txell em va assessorar sobre com ajustar el meu aspecte a la roba que em queda millor. M'ha ajudat també a fer neteja d'armari i a aprofitar allò que em queda bé i pensar millor el que compro nou. Gràcies Txell!”

  Margarida C.

 • “És una activitat amena i divertida que permet aprendre coses que pots aplicar fàcilment en el teu dia a dia amb resultats visibles”

  Montserrat T.

 • “És fantàstic guanyar aquesta seguretat i confiança sobre què emprovar-me i comprar, amb la Txell he après a identificar què em pot quedar bé i què no, i així també trio millor cada dia què em poso de l’armari. Així és més divertit anar a comprar roba, provar coses noves, lluir segur coses que fins ara no m’hauria posat. Gràcies Txell!!!”

  Ignasi P.

 • “Vam passar una tarda molt agradable i divertida mentre apreníem com treure el màxim partit de la nostre imatge. Sense dubte la Txell és una gran professional que sap transmetre amb entusiasme els seus coneixements a través de consells pràctics i una bona dosi d'humor. 100% recomanable!”

  Noemí B.

 • “Gràcies a l'assessoria d'imatge he après senzilles tècniques i trucs que aplico en el meu dia a dia. Ara sé amb seguretat quina roba i quin look triar i m'estalvio despeses en peces de roba, pentinats i complements que després no em poso”

  Carol S.

 • “Després de participar en els entretinguts tallers Look&Txell, he descobert que no totes les idees que tenia del meu cos eren certes, i he après que, triar la roba adient per la meva silueta i els colors idonis és una tasca relativament fàcil. Gràcies als consells de la Txell, ara conec millor la simetria de cada part del meu cos i del meu rostre, i això em permet potenciar la meva imatge.”

  Lorena C.

 • “Una assessora excel·lent. El cert és que, després de l'assessoria d'imatge, sempre que vas a mirar o comprar alguna cosa, recordes tots els ítems clau que t'ha dit. Un tracte humà molt proper que et fa sentir a gust.”

  Carme G.

 • “Una experiència genial! Aprendre i conèixer quins colors de roba ens queden millor a la nostra cara i ulls, quin tipus de roba podem utilitzar per afavorir la nostra silueta i quins retocs podem aplicar a la nostre cara per fer de les nostres asimetries els millors punts forts, i tot això de la mà d'una gran professional! molt divertit i amb ganes de més! Molt recomanable!”

  Anna P.

 • “Em faltava temps i mai havia acabat de trobar el meu estil, sempre em fixava en els models de roba que m'agradaven però al provar-m'ho mai m'agradava. Ara que he conegut a la Txell, he canviat cap a millor. Ella m'ha conegut i s'ha adaptat als meus gustos per poder orientar-me amb els models de roba que millor s'adapten a les meves corbes. Estic encantada!”

  Ainhoa M.

 • “Molt contenta d'haver fet els tallers de Look & Txell per aprendre que l'opció correcta no és amagar el teu cos sota la roba si hi ha alguna cosa que no t'agrada, sinó saber què et farà veure't i sentir-te millor en funció de la teva silueta, les teves faccions i els colors.”

  Rosa Mari V.

 • “La Txell és una gran professional que ha aconseguit que la meva imatge transmeti els valors de la meva empresa, allò que realment vull fer arribar amb el meu producte. Gràcies a les seves recomanacions he aconseguit arribar millor als meus clients i, que amb la meva primera impressió, sentin que represento a una gran marca.”

  Maria P.

 • “Un dia fantàstic! Aprenent coses de mi mateixa amb molt bona companyia i amb una assessora d'imatge excel·lent!! Tinc moltes ganes de fer-ne més!”

  Carme E.

 • “A mi realment em va ajudar a crear un fons d'armari i a poder combinar les peces que tenia oblidades i a donar-los ús. Era molt frustrant obrir l'armari i veure'l tot d'un sol color, en el meu cas el negre. Gràcies a la Txell, li vam donar un toc de color i ara ja no em vesteixo sempre igual!”

  Trini B.

 • “Uns tallers molt interessants i alhora divertits, que t'ensenyen des de petits detalls per millorar la teva imatge fins a una renovació del teu armari. Molt recomanable per passar una estona diferent amb les amigues”

  Cristina S.